Våre Tjenester

MoppeLisa AS driver primært med daglig renhold, flyttevask, byggrenhold og gulvbehandling.

Behovet for renhold varierer fra oppdrag til oppdrag og sammen med kunden finner vi riktig frekvens for rengjøring og tilpasser renholdet, også etter endret behov.

Våre kunder har alltid bare en kontaktperson å forholde seg til, derfor er vi tilgjengelige for dem hele tiden og stiller raskt opp hvis det er behov for bistand. Alle våre ansatte er kjent på alle oppdragssteder og hvem som helst av oss kan trå til raskt når det trengs.

Rene og ryddige lokaler gir et godt førsteinntrykk. Vi sørger for rene lokaler og tar ansvar for jobben vi er satt til å gjøre og sikrer kvaliteten på den avtalte jobben.

Vårt hovedmål er fornøyde kunder, ta kontakt for uforpliktende tilbud!

Daglig/Periodisk Renhold

 

Daglig renhold er kontraktsfestet rengjøring og omfatter renhold av for eksempel kontorer, trappoppganger/korridorer og alt av fellesarealer der folk befinner seg. Renholdet har en viss frekvens og utføres regelmessig. Rengjøring blir utført på dager og tider som passer best for kunden.

Sammen med kunden skreddersyr vi renholdet og anbefaler vaskemetoder og midler som er tilpasset lokalets og kundens behov. Vi lager egen renholdsplan og arbeidsbeskrivelse for hvert oppdrag etter behov og kundens ønsker for renhold.

Vår periodisk renhold omfatter dypere renhold av lokaler der rengjøring av vegger, vinduer, vanskelig tilgjengelige områder i lokalene og vedlikehold av gulv er inkludert. Disse renholdsoppgaver gjøres utenom det vanlige daglig renhold og utføres sjeldnere. Periodisk renhold kan avtales sammen med daglig renhold og oppgaver kan utdeles jevnt gjennom hele året eller tas på en gang etter det som er hensiktsmessig for hver kunde.

Regelmessig renhold fremmer trivsel og fører til bedre inneklima og arbeidsmiljø.

Flyttevask

 

Vi utfører flyttevask for utflyttede lokaler og boliger. Flyttevask er rengjøring av alt mellom tak og gulv og omfatter rengjøring av vegger, tak, inventar både innvendig og utvendig, vinduspuss og rengjøring av gulv. Overflatebehandling av gulv som boning eller tepperens kan også inkluderes og avtales separat.

Flytting krever nøye renhold og vi sørger for at lokalene etterlates i en ren stand. Vi har mye erfaring med flyttevask av tusenvis av studentboliger.

Byggrenhold

 

Vi utfører byggrenhold for nybygg og oppussede lokaler både i byggeperioden og i sluttfasen av byggingen. Vi har utført byggrenhold på mange store og mindre byggeprosjekter og vet hvordan en byggeplass fungerer.

Byggrenhold i byggeperioden omfatter rydding, støvsuging og tørking av støv av horisontale flater i hele byggeperioden. Ved å gjøre det blir det bedre innemiljø for alle som jobber i byggeplassen.

Rengjøring over himling omfatter rengjøring av installasjoner over himling før lukking og er ofte en del av byggrenhold i kontorlokaler.

Sluttrengjøring i sluttfasen av byggeperioden omfatter rengjøring av alle flater i lokalene før ferdigstillelse. I tillegg er det ofte behov for lettere sluttrengjøring rett før overtakelsen som omfatter rengjøring etter forbedringer som er blitt gjort ved sluttbefaringen.

 

Gulvbehandling

Vi samarbeider med et annet renholdsfirma, som utfører alle slags gulvbehandling for våre kunder. De har bredt erfaring og ekspertise fra alle type gulv og leverer alltid høy kvalitet.